Planul Național de Management aferent porțiunii din bazinul hidrografic al fluviului Dunărea care este cuprinsă în teritoriul Ucrainei (2025-2030)

Data publicarii : 07 Oct 2024
Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor din România pune la dispoziția publicului interesat Planul Național de Management aferent porțiunii din bazinul hidrografic al fluviului Dunărea care este cuprinsă în teritoriul Ucrainei (2025-2030)
 
Planul, însoțit de raportul de mediu și anexe, fost transmis de către partea ucraineană în conformitate cu prevederile art. 10 al Protocolului privind evaluarea strategică de mediu, la Convenţia privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontieră
  1. Scrisoarea părții ucrainene - în limba engleză;
  2. Planul Național de Management aferent porțiunii din bazinul hidrografic al fluviului Dunărea care este cuprinsă în teritoriul Ucrainei (2025-2030) - în limba engleză;
  3. Raportul de mediu - în limba engleză;
  4. Anexa Dunărea de jos - în limba engleză;
  5. Anexa Prut - în limba engleză;
  6. Anexa Tisa - în limba engleză;
  7. Hărți – în limba ucraineană.
Comentariile și propunerile justificate ale publicului interesat privind documentele publicate spre consultare pot fi transmise în scris la sediul MMAP din Bld. Libertății, nr. 12, Sector 5, București, și la adresele de e-mail evaluare.impact@mmediu.ro, anamaria.stanciu@mmediu.ro în 30 zile calendaristice de la data publicării pe pagina de internet a ministerului.