PROGRAMULUI OPERAȚIONAL CREȘTERE INTELIGENTĂ ŞI DIGITALIZARE

Data publicarii : 28 May 2020
07.07.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor aduce la cunoștința publicului Decizia etapei de încadrare privind „Programul Operațional Crestere Inteligenta si Digitalizare 2021-2027”.

16.06.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului spre consultare  proiectul deciziei etapei de încadrare elaborată pentru “Programul Operațional Creștere Inteligentă şi Digitalizare  2021-2027”.

Observațiile/comentariile publicului pot fi transmise la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Direcția Evaluare Impact și Controlul Poluării din bd. Libertății nr.12, sector 5, București și pe e-mail la adresa: gabriela.osiceanu@mmediu.ro , în termen de 10 zile de la data publicării.

În cadrul derulării procedurii de evaluare de mediu pentru Programul Operațional Creștere Inteligentă şi Digitalizare, punem la dispoziţia publicului interesat prima versiune a

Programului Operațional Creștere Inteligentă şi Digitalizare

Comentariile și propunerile justificate ale publicului privind documentul afişat spre consultare pot fi transmise în scris la adresa de e-mail gabriela.osiceanu@mmediu.ro, în termen de 15 de zile calendaristice de la data postării pe site-ul ministerului.