Modernizarea ecluzei de la Porțile de Fier I, Hidrocentrala Djerdap I”, Republica Serbia

Data publicarii : 28 Aug 2017

03.08.2018

În cadrul procedurii evaluării impactului asupra mediului în context transfrontieră, pentru proiectul Modernizarea ecluzei de la Porțile de Fier I, Hidrocentrala Djerdap I”, Republica Serbia”, Ministerul Mediului pune la dispoziția publicului decizia finală emisă de Serbia, în limba engleză, transmisă de Ministerul Protecției Mediului din Serbia, conform art. 6 din Convenția Espoo.

Documente anexate:

1. Decizia finală

12.04.2018

În cadrul procedurii evaluării impactului asupra mediului în context transfrontieră, pentru proiectul Modernizarea ecluzei de la Porțile de Fier I, Hidrocentrala Djerdap I”, Republica Serbia”, Ministerul Mediului pune la dispoziția publicului Studiul de Evaluare a Impactului asupra Mediului actualizat cu cerințele României, precum și Răspunsurile Serbiei la comentariile României, în limba engleză, documente transmise de Ministerul Protecției Mediului din Serbia, conform art. 3 din Convenția Espoo.

Studiu de Evaluare a Impactului asupra Mediului - actualizat
Răspunsurile Serbiei la comentariile României

Publicul interesat poate transmite propuneri și comentarii la adresele de e-mail gabriela.osiceanu@mmediu.ro și aureliu.dumitrescu@mmediu.ro, în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului.

 

05.02.2018

În cadrul procedurii evaluării impactului asupra mediului în context transfrontieră, pentru proiectul Modernizarea ecluzei de la Porțile de Fier I, Hidrocentrala Djerdap I”, Republica Serbia”, Ministerul Mediului pune la dispoziția publicului Studiul de Evaluare a Impactului asupra Mediului, precum și Rezumatul non-tehnic al Studiului, în limba engleză, documente transmise de Ministerul Protecției Mediului din Serbia, conform art. 3 din Convenția Espoo. Publicul interesat poate transmite propuneri și comentarii la adresele de e-mail gabriela.osiceanu@mmediu.ro și aureliu.dumitrescu@mmediu.ro, în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului”.

De asemenea, aducem la cunoștința publicului că, în data de 27 februarie 2018, autoritățile sârbe organizează, în localitatea Kladovo, Republica Serbia, dezbaterea publică a proiectului.

  1. Studiu de Evaluare a Impactului asupra Mediului
  2. Rezumatul non-tehnic al Studiului

 

28.08.2017

Ministerul Mediului pune la dispoziția publicului Notificarea Ministerului Protecției Mediului din Serbia, conform art.3 la Convenția Espoo, în cadrul procedurii evaluării impactului asupra mediului în context transfrontieră, pentru proiectul ”Modernizarea ecluzei de la Porțile de Fier I, Hidrocentrala Djerdap I”, Republica Serbia. Propuneri și comentarii pot fi transmise la adresele de e-mail gabriela.osiceanu@mmediu.ro și aureliu.dumitrescu@mmediu.ro”.

Notificare