Proiect de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr.1145/2024 privind acordarea unor ajutoare de urgență pentru combaterea efectelor fenomenelor meteorologice deosebite produse în luna septembrie 2024, precum şi pentru suplimentarea bugetului Ministerului Muncii şi Solidarității Sociale din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului

Data publicarii : 03 Oct 2024

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice, proiectul de  Hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr.1145/2024 privind acordarea unor ajutoare de urgență pentru combaterea efectelor fenomenelor meteorologice deosebite produse în luna septembrie 2024, precum şi pentru suplimentarea bugetului Ministerului Muncii şi Solidarității Sociale din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului. 

HG | NF

Persoanele interesate pot face observații și propuneri în maxim 10 zile de la data postării prezentului proiect pe site-ul MMAP. Persoană de contact: Dănuț Iacob, Email: danut.iacob@mmediu.ro.