MM supune dezbaterii publice Proiectul de OM pentru aprobarea nivelului de intervenție în cazul speciilor de urși și lupi, în interesul sănătății și securității populației și în scopul prevenirii unor daune importante

Data publicarii : 05 Jul 2017

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice Proiectul de OM pentru aprobarea nivelului de intervenție în cazul speciilor de urși și lupi, în interesul sănătății și securității populației și în scopul prevenirii unor daune importante.

Proiect de OM | Referat aprobare 

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Direcţia Biodiversitate.

Persoana de contact este:  doamnul Nicolae Manta, email: nicolae.manta@mmediu.ro si Ionut Pieleanu, email: ionut.pieleanu@mmediu.ro .

[14.07.2017] Vezi NOTĂ -privind publicarea pe site-ul Ministerului Mediului a informării cu privire la organizarea unei dezbateri publice referitoare la proiectul de Ordin de ministru pentru aprobarea nivelului de intervenție în cazul speciilor de urși și lupi, în interesul sănătății și securității populației și în scopul prevenirii unor daune importante