UPDATE - MM supune dezbaterii publice proiectul de OM pentru modificarea și completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 1362/2018 privind aprobarea Procedurii de autorizare, avizare anuală şi de retragere a dreptului de operare a organizaţiilor care implementează obligaţiile privind răspunderea extinsă a producătorului

Data publicarii : 23 Aug 2019

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice proiectul de  OM pentru modificarea și completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 1362/2018 privind aprobarea Procedurii de autorizare, avizare anuală şi de retragere a dreptului de operare a organizaţiilor care implementează obligaţiile privind răspunderea extinsă a producătorului.

Proiect OM si Anexe  | Referat de aprobare

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului  – Direcția Gestionarea Deșeurilor.

Persoanele de contact este: dna Ionela Diana PETCU, adresă de e-mail: diana.celea@mmediu.ro .
 


[19.02.2020] - UPDATE

Proiect OM si Anexe (*) | Referat de aprobare

(*) Varianta actualizată în urma derulării procesului de consultare publică