Proiectul de ordin privind modificarea şi completarea prevederilor referitoare la procedurile de depunere și soluționare a contestațiilor în cadrul ghidurilor de finanțare aferente proiectelor și programelor finanțate din Fondul pentru mediu, însoţit de Referatul de aprobare, însuşite de către reprezentantul legal al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Data publicarii : 29 Oct 2021

În conformitate cu prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicata, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) 
supune dezbaterii publice pentru o perioada de 10 zile de la data publicarii, proiectul de ordin privind modificarea şi completarea prevederilor referitoare la procedurile de depunere și soluționare a contestațiilor în cadrul ghidurilor de finanțare aferente proiectelor și programelor finanțate din Fondul pentru mediu, însoţit de Referatul de aprobare, însuşite de către reprezentantul legal al Administraţiei Fondului pentru Mediu. 

Referat de aprobare I Proiect de OM 
         
Menționăm că persoana de contact căreia i se pot transmite  opinii/sugestii sau observații cu privire la proiectul suspus dezbaterii publice este doamna Laura Dobre,

adresă de e-mail: proiecteactenormative@afm.ro