MMSC supune dezbaterii publice proiectul privind actualizarea valorilor de inventar ale unor bunuri aflate în domeniul public al statului și în administrarea Administrației Naționale „Apele Române”- Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor

Data publicarii : 26 May 2014

[26.05.2014]In conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice (MMSC) supune dezbaterii publice proiectul de Hotarare privind actualizarea valorilor de inventar ale unor bunuri aflate în domeniul public al statului și în administrarea Administrației Naționale „Apele Române”- Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, instituție publică aflată în coordonarea Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, prevăzute în anexa nr. 12 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, ca urmare a reevaluării.

Descarca / deschide Hotarare a Guvernului;Descarca / deschide Nota de Fundamentare; Descarca / deschide Anexa. Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la MMSC, tel: 021/3151216, persoana de contact Dorin AVRAM.