MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor pe anul 2015 la titlul “Cheltuieli de personal” pentru plata titlurilor executorii prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar

Data publicarii : 16 Apr 2015

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HOTĂRÂRE privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor pe anul 2015 la titlul “Cheltuieli de personal” pentru plata titlurilor executorii prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar.

Hotarare de Guvern | Nota de Fundamentare

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, persoana de contact este: Nicoleta POPESCU, Tel:021/4089518.