MMAP supune dezbaterii publice proiectul de HOTĂRÂRE privind înscrierea unor bunuri imobile rezultate din investiţii bugetare noi în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi în administrarea ANAR.

Data publicarii : 20 Apr 2015

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică,supune dezbaterii publice proiectul de HOTĂRÂRE privind înscrierea unor bunuri imobile rezultate din investiţii bugetare noi în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi în administrarea Administrației Naționale „Apele Române”, instituție publică aflată în coordonarea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, urmată de transmiterea acestora în domeniul public al comunei Maliuc, din judeţul Tulcea şi în administrarea Consiliului Local al Comunei Maliuc.

Proiect | Nota de fundamentare | Anexa 1 | Anexa 2

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, persoană de contact este domnul Dorin Avram, din cadrul Administratiei Nationale ‟Apele Romane‟, tel: 021/3151216.