MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind înfiinţarea Sistemului Naţional pentru raportarea politicilor şi măsurilor şi pentru raportarea prognozelor emisiilor antropice de la surse și a eliminării de către absorbanți a gazelor cu efect de seră

Data publicarii : 15 Apr 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice privind înfiinţarea Sistemului Naţional pentru raportarea politicilor şi măsurilor şi pentru raportarea prognozelor emisiilor antropice de la surse și a eliminării de către absorbanți a gazelor cu efect de seră.

Proiect de HG | Nota de Fundamentare Proiect de HG

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Schimbări Climatice.

Persoanele de contact sunt: dna. Oana Badele, e-mail: oana.badele@mmediu.ro  și dl. Sorin Deaconu, email: sorin.deaconu@mmediu.ro , tel. 021 408 9551.