În temeiul Legii nr. 52 / 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru modificarea art. 4 alin. (3) din Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 2183/2023...

Data publicarii : 18 Jul 2024

În temeiul Legii nr. 52 / 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru modificarea art. 4 alin. (3) din Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor  nr. 2183/2023 pentru aprobarea nivelului de intervenţie şi de prevenţie în cazul speciei urs brun (Ursus arctos), în interesul sănătăţii şi securităţii populaţiei şi în scopul prevenirii unor daune importante.

Ordin de Ministru | Referat 

Propuneri, sugestii sau opinii cu privire la prevederile proiectului de act normativ supus consultării publice se depun, în scris, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pentru Direcția Generală Biodiversitate, B-dul Libertății nr. 12, sector 5, București, sau prin poșta electronică la adresele virgil.pitu@mmediu.ro, nicolae.manta@mmediu.ro,   în termen de 10 zile lucrătoare de la postarea acestuia pe site.

Persoanele de contact sunt: Virgil PIȚU, e-mail: virgil.pitu@mmediu.ro;

                             Nicolae MANTA, e-mail: nicolae.manta@mmediu.ro.