Hotărâre a Guvernului privind transmiterea cu titlu gratuit a suprafeței de 43,0365 ha, fond forestier din grupa I funcțională - vegetația forestieră cu funcții speciale de protecție, subgrupa 1.4.a. - păduri special amenajate în scop recreativ (păduri-parc), din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al orașului Călimănești, județul Vâlcea

Data publicarii : 19 Jul 2024

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Mediului, Aplelor și Pădurilor supune dezbaterii publice proiectul de Hotărâre  a Guvernului privind transmiterea cu titlu gratuit a suprafeței de 43,0365 ha, fond forestier din grupa I funcțională - vegetația forestieră cu funcții speciale de protecție, subgrupa 1.4.a. - păduri special amenajate în scop recreativ (păduri-parc), din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al orașului Călimănești, județul Vâlcea.

HG | NF

 Cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, persoana de contact – doamnei ing. Arăboaei Andreea, consilier în cadrul Direcţiei Generale Păduri și Strategii în Silvicultură, e-mail: andreea.araboaei@mmediu, fax: 0213169765, în termen de 10 zile de la data publicării proiectului de act normativ.