Proiect de Ordin pentru modificarea anexei nr. 2 la Regulamentul privind organizarea, funcționarea și componența Comisiei de atestare a operatorilor economici pentru activitatea de exploatare forestieră, precum și criteriile de atestare pentru activitatea de exploatare forestieră, aprobat prin Ordinul ministrului apelor și pădurilor nr. 1106/2018

Data publicarii : 05 Mar 2024

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice proiectul de Ordin pentru modificarea anexei nr. 2 la Regulamentul privind organizarea, funcționarea și componența Comisiei de atestare a operatorilor economici pentru activitatea de exploatare forestieră, precum și criteriile de atestare pentru activitatea de exploatare forestieră, aprobat prin Ordinul ministrului apelor și pădurilor nr. 1106/2018 și a referatului de aprobare aferent.

Proiect Ordin | Referat de aprobare

Persoanele interesate pot face propuneri și observații în termen de 10 zile de la data postării pe site, la e-mail: danutiacob@mmediu.ro.