Proiect de Ordin pentru modificarea anexei nr. 1 la Regulamentul privind organizarea, funcționarea și componența Comisiei de atestare a operatorilor economici pentru activitatea de exploatare forestieră, precum și criteriile de atestare pentru activitatea de exploatare forestieră, aprobat prin Ordinul ministrului apelor și pădurilor nr. 1106/2018.

Data publicarii : 22 Aug 2023

În conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii proiectul de Ordin pentru modificarea anexei nr. 1 la Regulamentul privind organizarea, funcționarea și componența Comisiei de atestare a operatorilor economici pentru activitatea de exploatare forestieră, precum și criteriile de atestare pentru activitatea de exploatare forestieră, aprobat prin Ordinul ministrului apelor și pădurilor nr. 1106/2018.

Referat aprobare ASFOROrdin ASFOR

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile lucrătoare de la data publicării  pe site.

Persoana de contact este domnul Dănuț Iacob – director general, Direcția Generală Păduri și Strategii în Silvicultură, email: danut.iacob@mmediu.ro