Proiect de Ordin pentru completarea Ordinul ministrului apelor și pădurilor nr. 766/2018 pentru aprobarea Normelor tehnice privind elaborarea amenajamentelor silvice, modificarea prevederilor acestora și schimbarea categoriei de folosință a terenurilor din fondul forestier și a Metodologiei privind aprobarea depășirii posibilității/posibilității anuale în vederea recoltării produselor accidentale I.

Data publicarii : 12 Oct 2023

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice proiectul de Ordin pentru completarea Ordinul ministrului apelor și pădurilor nr. 766/2018 pentru aprobarea Normelor tehnice  privind elaborarea amenajamentelor silvice, modificarea prevederilor acestora și schimbarea categoriei de folosință a terenurilor din fondul forestier și a Metodologiei privind aprobarea depășirii posibilității/posibilității anuale în vederea recoltării produselor accidentale I.

OM | Referat de aprobare

Prezentul proiect va fi postat pentru o perioadă de 30 zile, publicul interesat poate face propuneri și observații pentru o perioadă de 10 zile.

Persoana de contact: Dănuț Iacob, Direcția generală păduri și dezvoltare forestieră, email: danut.iacob@mmediu.ro.