Proiect de Hotărâre a Guvernului privind modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 615/2015 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Amenajări hidrotehnice în bazinul hidrografic Niraj, județul Mureș”.

Data publicarii : 09 Aug 2023

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Hotărâre a Guvernului privind modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 615/2015 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Amenajări hidrotehnice în bazinul hidrografic Niraj, județul Mureș”.

 NF Niraj I HG NirajAnexa 

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile lucratoare de la data publicării (09.08.2023) pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Direcția Economica Investiții si Administrativ.

Persoana de contact:  Marius Udrescu email marius.udrescu@mmediu.ro.