MM supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind aprobarea Metodologiei de atribuire în administrare şi custodie a ariilor naturale protejate

Data publicarii : 09 Aug 2017

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind aprobarea Metodologiei de atribuire în administrare şi custodie a ariilor naturale protejate.

Proiect de OM | Referat 

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului ,  Direcţia Biodiversitate.

Persoanele de contact sunt: doamna Ramona Zotta - Cherăscu, e-mail: ramona.zottacherascu@mmediu.ro şi doamna Anca Crăciunaş, e-mail: anca.craciunas@mmediu.ro .

[28.08.2017] Vezi Invitatia la dezbaterea publică a proiectului de ordin privind aprobarea Metodologiei de atribuire în administrare şi custodiei a ariilor naturale protejate, care va avea loc în data de 06 septembrie 2017, între orele 11.00- 14.00, la sediul Ministerului Mediului, sala Dispecerat, etaj I, din Bd. Libertăţii nr. 12, Bucureşti