Proiectul de ordin al ministrului mediului, apelor şi pădurilor pentru aprobarea Regulamentului privind certificarea personalului de exploatare pentru activitatea de urmărire a comportării în timp a barajelor, NTLH – 031.

Data publicarii : 18 May 2023

În conformitate cu Legea nr. 52/2003, republicată privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii proiectul de ordin al ministrului mediului, apelor şi pădurilor pentru aprobarea Regulamentului privind certificarea personalului de exploatare pentru activitatea de urmărire a comportării în timp a barajelor, NTLH – 031.

PROIECT DE ORDIN MMAP | Referat

Cetăţenii şi instituţiile/societăţile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Direcţia Generală Ape, e-mail: directiainundatii@gmail.com; boconsib@gmail.com. Persoana de contact din partea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor este domnul Lucian Volintiru, consilier superior – Direcţia Generală Ape (mobil: 0758232757; e-mail: lucian.volintiru@mmediu.ro).