Proiect de ordin al ministrului mediului, apelor şi pădurilor pentru modificarea anexelor nr. 1 și 2 la Ordinul ministrului delegat pentru ape, păduri și piscicultură nr. 917/2014

Data publicarii : 19 Sep 2024

În conformitate cu Legea nr. 52/2003, republicată privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii proiectul de ordin al ministrului mediului, apelor şi pădurilor pentru modificarea anexelor nr. 1 și 2 la Ordinul ministrului delegat pentru ape, păduri și piscicultură nr. 917/2014 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și certificarea corpurilor de experți pentru evaluarea stării de siguranță în exploatare a barajelor încadrate în categoriile de importanță A și B, NTLH-014 și a Procedurii privind avizarea experților pentru evaluarea stării de siguranță în exploatare a barajelor încadrate în categoriile de importanță C și D, NTLH-015.

Proiect de ordin | Referat de aprobare 

Cetăţenii şi instituţiile/societăţile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Direcţia Generală Ape, e-mail: boconsib@gmail.com. Persoana de contact din partea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor este domnul Lucian Volintiru, consilier superior – Direcţia Generală Ape (e-mail: lucian.volintiru@mmediu.ro).