MMAP va organiza o întâlnire în care se va dezbate public proiectul de HG pentru modificarea şi completarea HG nr. 1132/2008 privind regimul bateriilor şi acumulatorilor şi al deşeurilor de baterii şi acumulatori, în data de 4 Martie a.c., la sediul din Bd. Libertății nr. 12, parter, Sala de Consiliu, între orele 10 și 12

Data publicarii : 01 Mar 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) va organiza o întâlnire în care se va dezbate public proiectul de Hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1132/2008 privind regimul bateriilor şi acumulatorilor şi al deşeurilor de baterii şi acumulatori, în data de 4 Martie a.c., la sediul propriu din Bd. Libertății nr. 12, parter, Sala de Consiliu, între orele 10 și 12.

Proiectul de Hotărâre și  Referatul de aprobare au fost postate pe www.mmediu.ro în data de 03.02.2016 și se pot vizualiza acesând următorul link:

MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HG pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1132/2008 privind regimul bateriilor şi acumulatorilor şi al deşeurilor de baterii şi acumulatori        

În situația în care există recomandări suplimentare celor transmise  deja, cetățenii, instituțiile și organizațiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în format letric la sediul MMAP sau în format electronic pe adresa e-mail: ionut.musetoiu@mmediu.ro, până la data întâlnirii.