MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind modificarea anexelor nr. 1 și 2 la Regulamentul privind organizarea, funcționarea şi componența comisiei de atestare a operatorilor economici pentru activitatea de exploatare forestieră, precum şi criteriile de atestare pentru activitatea de exploatare forestieră, aprobat prin ordinul nr. 1330/2015

Data publicarii : 04 May 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de Ordin de Ministru privind modificarea anexelor nr. 1 și 2 la Regulamentul privind organizarea, funcționarea şi componența comisiei de atestare a operatorilor economici pentru activitatea de exploatare forestieră, precum şi criteriile de atestare pentru activitatea de exploatare forestieră, aprobat prin ordinul nr. 1330/2015.

Proiect de OM | Referat Proiect de OM                        

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 30 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcţia politici şi strategii în silvicultură.

Persoana de contact este: doamna Ivășchescu Iulia, e-mail: iulia.ivaschescu@mmediu.ro ,  tel/fax: 0213169765.