MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de OM pentru modificarea și completarea procedurii de aprobare, modificare, anulare şi casare a actelor de punere în valoare pentru produsele lemnoase provenite din fondul forestier, altul decât cel proprietate publică a statului, precum şi din vegetaţia forestieră din afara fondului forestier, aprobată prin Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale nr. 1306/2005

Data publicarii : 30 Mar 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de OM pentru modificarea și completarea  procedurii de aprobare, modificare, anulare şi casare a actelor de punere în valoare pentru produsele lemnoase provenite din fondul forestier, altul decât cel proprietate publică a statului, precum şi din vegetaţia forestieră din afara fondului forestier, aprobată prin Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale nr. 1306/2005.

Proiect de OM | Referat de aprobare Proiect de OM                

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 30 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcţia Politici şi Strategii în Silvicultură.

Persoana de contact este: domnul Iacob Dănuţ, e-mail: daniacob2010@yahoo.com , tel/fax: 0213169765 .