MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind aprobarea Strategiei naționale a privind schimbările climatice și creșterea economică bazată pe emisii reduse de carbon și a Planului național de acțiune 2016-2020 privind schimbările climatice

Data publicarii : 08 Mar 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind aprobarea Strategiei naționale a privind schimbările climatice și creșterea economică bazată pe emisii reduse de carbon și a Planului național de acțiune 2016-2020 privind schimbările climatice.

Proiect de HG | Nota de Fundamentare Proiect de HG | Anexa nr 1 | Anexa nr 2

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Schimbări Climatice.

Persoana de contact este: dna. Mihaela Ștefănescu, e-mail: mihaela.stefanescu@mmediu.ro  și dna. Mihaela Smarandache, email: mihaela.smarandache@mmediu.ro , tel./fax 021 408 9635 .