Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), în baza Memorandumului cu tema “Acord de principiu privind contractarea unui împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, pentru susținerea Proiectului privind extinderea eforturilor de prevenire și reducere a poluării”, aprobat de Guvernul României, a finalizat consultarea publică cu privire la Planul de Implicare a Factorilor Interesați și Cadrul de Management Social și de Mediu, consolidând documentele atașate acestui anunț.

Data publicarii : 28 Dec 2022

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), în baza Memorandumului cu tema “Acord de principiu privind contractarea unui împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, pentru susținerea Proiectului privind extinderea eforturilor de prevenire și reducere a poluării”, aprobat de Guvernul României, a finalizat consultarea publică cu privire la Planul de Implicare a Factorilor Interesați  și Cadrul de Management Social și de Mediu, consolidând documentele atașate acestui anunț.

Eventuale alte obervații și propuneri se pot trimite la adresa de mail nitrati@mmediu.ro  / telefon 031.433.40.20 / fax 021.408.95.40.

 

ESMF RAPID_final ro

SEP RAPID_final ro

 


A Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdészeti Minisztérium lezárta a nyilvános konzultációt a következő dokumentumokat illetően:

Érintettek bevonási terve (Planul de Implicare a Factorilor Interesați  )

Szociális és környezetvédelmi keretrendszer (Cadrul de Management Social și de Mediu)

Az említett dokumentumok a Románia kormánya által elfogadott memorandum (Elvi jóváhagyás a Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Banktól való hitelfelvételről A szennyezés megelőzésére és csökkentésére irányuló erőfeszítések bővítésére irányuló projekt támogatására) alapján készültek. A nyilvános konzultáció során véglegesített dokumentumokat jelen hirdetmény tartalmazza.

Amennyiben bárki a dokumentumokkal kapcsolatosan más észrevételt, javaslatot kíván tenni, azt a következő elérhetőségen teheti: nitrati@mmediu.ro  / telefon 031.433.40.20 / fax 021.408.95.40.

 

ESMF RAPID_final ro

SEP RAPID_final ro