Evenimentul de Lansare a „Danube Lighthouse” va avea loc la București, România, pe 3 aprilie 2023 (eveniment la fața locului).

Data publicarii : 03 Mar 2023

Această lansare este o activitate cheie în cadrul Misiunii UE „Refacerea oceanelor și apelor noastre până în 2030”, care are ca scop protejarea și refacerea ecosistemelor marine și de apă dulce într-o nouă abordare bazată pe inovație și implicarea tuturor actorilor (autorități, industrii, ONG-uri, cetățeni). Acest lucru va contribui la obținerea unei stări bune de mediu a oceanelor și a apelor și la neutralitatea climatică.

Întâlnirea de la București organizată împreună cu Comisia Europeană va fi o mare oportunitate de a aprofunda discuțiile noastre privind consolidarea cooperării în ceea ce privește protecția și conservarea problemelor de diversitate ecologică ale fluviului Dunărea și ale Mării Negre, pentru a asigura dezvoltarea durabilă în această zonă deosebit de importantă pentru noi.

Lansarea evenimentului „Danube Lighthouse” va oferi, de asemenea, posibilitatea de a împărtăși în continuare punctele noastre de vedere cu privire la creșterea cooperării în tema protecției și reabilitării mediului înconjurător, contribuind la consolidarea relației reciproce și găsirea răspunsului pentru probleme regionale specifice.

Pentru înregistrare, vă rugăm să utilizați linkul de mai jos:
Registration for presence participation at Danube and Black Sea Lighthouse Launching Event

Vă așteptăm cu drag în București!