MMAP supune dezbaterii publice Proiect de Ordin de ministru privind aprobarea numărului de certificate de emisii de gaze cu efect de seră alocate cu titlu gratuit aferente anului 2015 pentru fiecare instalaţie din sectorul staționar în care se desfăşoară una sau mai multe dintre activităţile prevăzute în anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 780/2006 privind stabilirea schemei de comercializare a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Data publicarii : 24 Jul 2015

În  conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Ordin de ministru privind aprobarea numărului de certificate de emisii de gaze cu efect de seră alocate cu titlu gratuit aferente anului 2015 pentru fiecare instalaţie din sectorul staționar în care se desfăşoară una sau mai multe dintre activităţile prevăzute în anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 780/2006 privind stabilirea schemei de comercializare a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră.

Proiect de OM | Nota de Fundamentare Proiect de OM | Anexa

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor - Administratia Fondului pentru Mediu, Direcţia Generală Schimbări Climatice.

 Persoană de contact este doamna Nicoleta Datcu, email: nicoleta.datcu@mmediu.ro, tel: 0214089542.