Proiect de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru modificarea Ordinului ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 1415/2021 pentru aprobarea tarifelor standard privind intervenția imediată asupra exemplarelor de urs care acționează în intravilanul localităților, precum și a cuantumului și a modalității de acordare a costurilor de întreținere a puilor de urs relocați

Data publicarii : 26 Jul 2024

În temeiul Legii nr. 52 / 2003 privind transparența decizională în administrația publică, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru modificarea Ordinului ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 1415/2021 pentru aprobarea tarifelor standard privind intervenția imediată asupra exemplarelor de urs care acționează în intravilanul localităților, precum și a cuantumului și a modalității de acordare a costurilor de întreținere a puilor de urs relocați.

Proiect Ordin | Referat de aprobare

Propuneri, sugestii sau opinii cu privire la prevederile proiectului de act normativ supus consultării publice se depun, în scris, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pentru Direcția Generală Biodiversitate, B-dul Libertății nr. 12, sector 5, București, sau prin poșta electronică la adresa emilia.sima@mmediu.ro,, în termen de 10 zile lucrătoare de la postarea acestuia pe site.

Persoana de contact: Sima Emilia, e-mail: emilia.sima@mmediu.ro