Hotărârea a Guvernului pentru modificarea și completarea Acordului aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1047/2021 pentru aprobarea Acordului încheiat între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor din România și EUROCONTROL

Data publicarii : 01 Aug 2022

În conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului Apelor si Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Hotărârea Guvernului pentru modificarea și completarea Acordului aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1047/2021 pentru aprobarea Acordului încheiat între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor din România și EUROCONTROL privind accesul la datele şi informaţiile conţinute în Instrumentul de sprijin pentru implementarea schemei de comercializare a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră (EU ETS - Suport Facility), semnat la Bruxelles în data de 11 februarie 2021 și la București în data de 30 martie 2021.

NF EurocontrolHG_Eurocontrol

Cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/ propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării, la Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Evaluare Impact, Controlul Poluării și Schimbări Climatice, persoana de contact: Nicoleta Datcu, email: nicoleta.datcu@mmediu.ro ,  tel 021 408 95 42.