Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Direcţia Managementul Riscului la Inundații, cu sediul în Bulevardul Libertății, Nr.12, Sector 5, București, în calitate de titular anunţă publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a Planului de Management al Riscului la Inundații...

Data publicarii : 26 Feb 2016

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Direcţia Managementul Riscului la Inundații, cu sediul în Bulevardul Libertății, Nr.12, Sector 5, București, în calitate de titular anunţă publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a Planului de Management al Riscului la Inundații pentru care s-a declanşat etapa de încadrare, în care  se va decide dacă acesta se supune procedurii evaluării strategice de mediu, conform HG nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe.

Prima versiune a Planului de Management al Riscului la Inundații poate fi consultată pe site-ul www.mmediu.ro la secțiunea http://www.mmediu.ro/articol/stadiul-implementarii-directivelor-europene/388  și la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor din Bulevardul General Gheorghe Magheru, Nr. 31, Sector 1, telefon: 0214089538, de luni până vineri, între orele 1000- 1600.

Comentariile şi sugestiile publicului se primesc la sediul ministerului, din Bulevardul Libertății, Nr.12, Sector 5, București,  în termen de 18 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ şi pe e-mail la adresa: directiainundatii@gmail.com.