Menu 
 
 

Plumb: Aplicarea măsurilor din Strategia fiscal bugetară arată preocupare pentru ajutorarea celor cu venituri mici

rovana plumb_CHR4317

Vicepreședintele PSD Rovana Plumb consideră că aplicarea măsurilor din Strategia fiscal bugetară pentru perioada 2014-2016 arată preocupare atât pentru ajutorarea celor cu venituri mici, cât și pentru reducerea presiunii fiscale pentru mediul de afaceri.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES, Rovana Plumb afirmă că măsurile din Strategia fiscal bugetară provin din oferta electorală asumată încă din 2012 și din programul de guvernare al USL, iar faptul că Guvernul dorește să le implementeze arată consecvență și seriozitate.

“Atât în campania electorală din 2012, cât și în programul de guvernare al USL, ne-am asumat o serie de măsuri menite să-i ajute pe cei cu venituri mici și să sprijine economia.

 

Măsurile se regăsesc în Strategia fiscal bugetară pentru perioada 2014-2016 a Guvernului României, iar acest lucru nu ar trebui să mire pe nimeni. Sunt obiective asumate încă din 2012 și pe care vrem să le punem în aplicare. Acest lucru arată că suntem consecvenți și că ne menținem cuvântul dat în fața cetățenilor”, a declarat Rovana Plumb.

 

Sursa Agerpres http://www1.agerpres.ro/economie/2014/02/12/plumb-aplicarea-masurilor-din-strategia-fiscal-bugetara-arata-preocupare-pentru-ajutorarea-celor-cu-venituri-mici-20-41-13