Proiect de Ordin pentru aprobarea derogării în scopul cercetării științifice pentru unele specii de pești

Data publicarii : 18 Apr 2022

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin pentru aprobarea derogării în scopul cercetării științifice pentru unele specii de pești.

Proiect Ordin | Referat de aprobare I Referat I Minuta

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.
Persoană de contact din cadrul Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pentru primirea comentariilor și observațiilor este d-nul Pasmangiu Ștefan, consilier în cadrul Direcției Biodiversitate, tel.: 021.408.96.34, e-mail: stefan.pasmangiu@mmediu.ro

26.05.2022

ANUNȚ
În temeiul Legii nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a supus consultării publice proiectul de Ordin pentru aprobarea derogării în scopul cercetării științifice pentru unele specii de pești.

În temeiul art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează în data de 30 mai 2022, între orele 15.00 - 17.00, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Sala de Consiliu, parter, din Bd. Libertăţii nr. 12, Bucureşti, dezbaterea publică având ca obiect proiectul de Ordin pentru aprobarea derogării în scopul cercetării științifice pentru unele specii de pești.

Înscrierile pentru luarea cuvântului şi recomandările cu privire la propunerile de completare sau modificare a actelor normative supuse dezbaterii publice se vor transmite la adresa de e-mail: stefan.pasmangiu@mmediu.ro, până la data de 27 mai 2022.