PROGRAM OPERAȚIONAL ASISTENȚĂ TEHNICĂ

Data publicarii : 28 May 2020
09.07.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor aduce la cunoștința publicului Decizia etapei de încadrare privind „Programul Operațional Asistență Tehnică 2021-2027”.

16.06.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului spre consultare proiectul deciziei etapei de încadrare elaborată pentru ”Programului Operațional Asistență Tehnică 2021-2027”.

Observațiile/comentariile publicului pot fi transmise la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Direcția Evaluare Impact și Controlul Poluării din bd. Libertății nr. 12, sector 5, București și pe e-mail la adresa: oana.toader@mmediu.ro, în termen de 10 zile de la data publicării. 

 

În cadrul derulării procedurii de evaluare de mediu pentru Programul Operațional Asistență Tehnică, punem la dispoziţia publicului interesat prima versiune a

Programului Operațional Asistență Tehnică

Comentariile și propunerile justificate, în scris, ale publicului privind documentul afişat spre consultare, pot fi transmise la adresa de e-mail oana.toader@mmediu.ro, în 15 zile calendaristice de la data publicării pe site-ul ministerului.