MMAP supune dezbaterii publice proiectul de Ordin privind aprobarea listelor cu unitățile administrativ - teritoriale întocmite în urma încadrării în regimuri de gestionare a ariilor din zonele şi aglomerările prevăzute în anexa nr. 2 din Legea nr.104/2011 privind calitatea aerului înconjurător

Data publicarii : 28 Oct 2020

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin de ministru privind aprobarea listelor cu unitățile administrativ - teritoriale întocmite în urma încadrării în regimuri de gestionare a ariilor din zonele şi aglomerările prevăzute în anexa nr. 2 din Legea nr.104/2011 privind calitatea aerului înconjurător și referatul de aprobare al acestuia.

Proiect Ordin | Referat de aprobare

În termen de 10 zile, începând cu data publicării proiectului de act normativ, cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcţia Evaluare Impact şi Controlul Poluării, persoane de contact: doamna Corina Bogdănescu, e-mail: corina.bogdanescu@mmediu.ro și doamna Ecaterina Szabo, e-mail: ecaterina.szabo@mmediu.ro.