MMAP supune dezbaterii publice proiectul de Ordin pentru aprobarea Metodologiei de avizare a tarifelor instituite de Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate/administratorii ariilor naturale protejate pentru activități, servicii și lucrări prestate în arii naturale protejate, precum și pentru analizarea documentaţiilor şi eliberarea de avize conform legii

Data publicarii : 17 Mar 2021

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin pentru aprobarea Metodologiei de avizare a tarifelor instituite de Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate/administratorii ariilor naturale protejate pentru activități, servicii și lucrări prestate în arii naturale protejate, precum și pentru analizarea documentaţiilor şi eliberarea de avize conform legii.

Proiect Ordin | Referat de aprobare | Anexa

Propuneri/opinii/sugestii referitoare la prevederile proiectului de act normativ supus consultării publice, se depun în scris, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor din B-dul Libertății nr. 12, sector 5, București, pentru Direcția Biodiversitate, în termen de 10 zile de la postarea acestuia pe site.

Persoană de contact este doamna Dr. Nela MIAUTĂ – Consilier superior în cadrul Direcției Biodiversitate, e-mail: nela.miauta@mmediu.ro, mobil 0754231517.