MMAP supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor şi pădurilor pentru pentru modificarea și completarea Anexei la Ordinul ministrului apelor şi protecţiei mediului nr. 105/2003 privind aprobarea Instrucţiunilor de organizare şi funcţionare a comisiilor de avizare a documentaţiilor de evaluare a stării de siguranţă în exploatare a barajelor, NTLH – 040, cu modificările şi completările ulterioare

Data publicarii : 06 Jul 2020

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor şi pădurilor pentru pentru modificarea și completarea Anexei la Ordinul ministrului apelor şi protecţiei mediului nr. 105/2003 privind aprobarea Instrucţiunilor de organizare şi funcţionare a comisiilor de avizare a documentaţiilor de evaluare a stării de siguranţă în exploatare a barajelor, NTLH – 040, cu modificările şi completările ulterioare.

Proiect Ordin | Referat de aprobare

Cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Direcţia Managementul Riscului la Inundaţii şi Siguranţa Barajelor, e-mail: directiainundatii@gmail.com; boconsib@gmail.com.
Persoana de contact este domnul Altan ABDULAMIT, Director adj. - DMRISB, e-mail: altan.abdulamit@mmediu.ro, tel/ fax: 021.311.60.60.