MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind modificarea Ghidului de finanțare a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice, aprobat prin Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 1817/2016

Data publicarii : 21 Nov 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind modificarea Ghidului de finanțare a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice, aprobat prin Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 1817/2016.

Proiect de OM | Referat

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Fondului pentru Mediu.

Persoana de contact este: domnul Mihai Pătru, email mihai.patru@afm.ro , secretariat@afm.ro.