MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind înființarea, organizarea și funcționarea Comitetului Convenției asupra zonelor umede, de importanță internațională în special ca habitat al păsărilor acvatice din România cu denumirea Comitetul Național Ramsar

Data publicarii : 20 Sep 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind înființarea, organizarea și funcționarea Comitetului Convenției asupra zonelor umede, de importanță internațională în special ca habitat al păsărilor acvatice din România cu denumirea Comitetul Național Ramsar.

Proiect de HG | Nota de Fundamentare Proiect de HG

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Biodiversitate.

Persoană de contact este doamna Dr.Doina CIOACĂ – Consilier superior, telefon 021-4089634, 021-4089545, e-mail: doina.cioaca@mmediu.ro .