MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HG pentru aprobarea finanţării din bugetul Fondului pentru mediu pentru efectuarea de lucrări destinate prevenirii şi înlăturării efectelor produse de fenomene meteorologice extreme la lucrările de gospodărire a apelor aferente unor obiective din domeniul public al statului

Data publicarii : 06 Oct 2015

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de HG pentru aprobarea finanţării din bugetul Fondului pentru mediu pentru efectuarea de lucrări destinate prevenirii şi înlăturării efectelor produse de fenomene meteorologice extreme la lucrările de gospodărire a apelor aferente unor obiective din domeniul public al statului.

Proiect de HG | Nota de Fundamentare Proiect de HG | Anexa

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site(06 Octombrie 2015), la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcţia Generală Investiții, Achiziții și Logistică.

Persoana de contact este: doamna Eugenia NECEA, Şef Serviciu Investiții și Control, telefon: 021.408.96.02, e-mail eugenia.necea@mmediu.ro .