MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HG pentru aprobarea Acordurilor între Guvernul României și Guvernul Republicii Turcia privind cooperarea în domeniile apelor meteorologiei și hidrologiei și forestier, semnate la București, la data de 01 aprilie 2015

Data publicarii : 11 Feb 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de HG pentru aprobarea Acordurilor între Guvernul României și Guvernul Republicii Turcia privind cooperarea în domeniile apelor meteorologiei și hidrologiei și forestier, semnate la București, la data de 01 aprilie 2015.

Proiect de HG | Nota de Fundamentare Proiect de HG

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 30 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Afaceri Europene și Relații Internaționale.

Persoana de contact este: doamna Luiza IANCU – consilier asistent DGAERI, e-mail: luiza.iancu@mmediu.ro , Tel: 021 408 95 17.