MM supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind modificarea Procedurii de emitere a autorizaţiei de mediu, aprobată prin Ordinul ministrului mediului şi dezvoltării durabile nr. 1798/2007, cu modificările și completările ulterioare, precum și pentru modificarea și completarea Metodologiei de atribuire în administrare şi custodie a ariilor naturale protejate, aprobată prin Ordinul ministrului mediului şi schimbărilor climatice nr. 1052/2014, cu modificările și completările ulterioare

Data publicarii : 22 Jun 2017

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind modificarea Procedurii de emitere a autorizaţiei de mediu, aprobată prin Ordinul ministrului mediului şi dezvoltării durabile nr. 1798/2007, cu modificările și completările ulterioare, precum și pentru modificarea și completarea Metodologiei de atribuire în administrare şi custodie a ariilor naturale protejate, aprobată prin Ordinul ministrului mediului şi schimbărilor climatice nr. 1052/2014, cu modificările și completările ulterioare.

Proiect de OM | Referat 

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 30 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Direcția Generală Evaluare Impact și Controlul Poluării.

Persoana de contact este:  doamna Liliana JARAVETE , telefon: 021/4089588.