MM supune dezbaterii publice proiectul de OM privind aprobarea Procedurii pentru înregistrare și raportare, frecvenței de raportare către registrul național al producătorilor, precum și a modului de evidență și de raportare a informațiilor prevăzute la art. 9 alin. (4) și la art. 27 alin. (6) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 5/2015 privind deşeurile de echipamente electrice și electronice

Data publicarii : 11 Dec 2018

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin de Ministru privind aprobarea Procedurii pentru înregistrare și raportare, frecvenței de raportare către registrul național al producătorilor, precum și a modului de evidență și de raportare a informațiilor prevăzute la art. 9 alin. (4) și la art. 27 alin. (6) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 5/2015 privind deşeurile de echipamente electrice și electronice.

Proiect OM | Referat de necesitate | Anexe

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului, Direcția Generală Deșeuri, Situri Contaminate și Substanțe Periculoase.

Persoana de contact sunt:

- d-na Sabina Irimescu, consilier superior – Direcția Gestionarea Deșeurilor, e-mail: sabina.irimescu@mmediu.ro,

-  d-nul Leonard Crăciun, consilier superior – Direcția Gestionarea Deșeurilor, e-mail: leonard.craciun@mmediu.ro .