MM supune dezbaterii publice Proiectul de hotărâre pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 1049/2013 pentru aprobarea Planului de management și al Regulamentului Parcului Natural Grădiștea Muncelului Cioclovina și al ariilor naturale protejate suprapuse cu acesta

Data publicarii : 02 Aug 2018

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice  pentru o perioadă de 30 de zile, conform prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată proiectul de hotărâre pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 1049/2013 pentru aprobarea Planului de management al Parcului Natural Grădiştea Muncelului Cioclovina şi al ariilor naturale protejate suprapuse cu acesta.

Proiect de HG | Notă de fundamentare

Menționăm că observațiile/propunerile de modificare ale persoanelor interesate, pot fi transmise în termen de 30 zile de la data postării pe site.
Precizăm că persoana de contact din cadrul Ministerului Mediului pentru primirea comentariilor și observațiilor este d-na Adriana Ivănuș, consilier, Direcţia Biodiversitate, telefon: 021 316 0287, e-mail: adriana.ivanus@mmediu.ro.