INFORMARE DE PRESA - Referitor la incendiul produs în seara zilei de 27 iunie, ce a cuprins două depozite din localitatea Baloteşti, judeţul Ilfov

Data publicarii : 28 Jun 2017

INFORMARE DE PRESA

Referitor la incendiul produs în seara zilei de 27 iunie, ce a cuprins două depozite din localitatea Baloteşti, judeţul Ilfov, Ministerul Mediului face următoarele precizări:

Conform procedurilor în vigoare, Agenția Națională pentru Protecția Mediului a deplasat, la fața locului, un auto-laborator care, în prezent, prelevează probe pentru a determina compușii chimici care se regăsesc în norul de fum, precum și concentrația acestora. Măsurătorile auto-laboratorului vor continua până ce incendiul va fi stins în întregime.

Din datele prelevate până în acest moment nu există depăşiri la indicatorii măsuraţi. Din evaluarea concentraţiilor de poluanţi măsuraţi la staţia de măsurare fixă a calităţii aerului (partea Reţelei Naţionale de Monitorizare a Calităţii Aerului) amplasată în Baloteşti NU s-au identificat variaţii ale concentraţiilor faţă de normal pentru niciunul dintre poluanţii măsuraţi.

Descarca documentul