COMUNICAT DE PRESĂ - RO-FLOODS: Medalia de bronz pentru brandul INUNDATII.RO la prestigiosul concurs internațional „TRANSFORM AWARDS Europe”

Data publicarii : 08 Apr 2022

Proiectul de branding INUNDATII.ro, realizat în cadrul proiectului „Întărirea capacității publice centrale în domeniul apelor în scopul implementării etapelor 2 și 3 ale ciclului II al Directivei Inundații 2007/60/CE - SIPOCA 734” (RO-FLOODS) a primit medalia de bronz în cadrul concursului „TRANSFORM AWARDS Europe”, care s-a desfăşurat la Londra, Marea Britanie. Brandul care reprezintă proiectul RO-FLOODS a concurat la categoria "Best visual identity from the public sector": https://www.transformmagazine.net/awards/europe/the-winners.

„TRANSFORM AWARDS Europe” este cea mai prestigioasă competiție internațională care premiază excelența în branding și se află, deja, la ediția a XIV-a. Gala de premiere, care a fost una spectaculoasă și cu un public de profesioniști foarte numeros, a avut loc la Londra, în prezența unor agenții din elita brandingului mondial.

Strategia de brand este clară, iar abordarea creativă este antrenantă!” a precizat juriul. Reușita este remarcabilă, aprecierile fiind făcute de un juriu de top, reprezentând companii precum LEGO, Pepsico, Twitter, Suez și un număr de înscrieri record: https://www.transformmagazine.net/awards/europe/the-awards/the-judges.

Descarcă documentul