Dezbatere publică: Metodologia de aplicare a evaluării de mediu (SEA) pentru amenajamente silvice

Data publicarii : 16 Aug 2021

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează o nouă dezbatere publică a proiectului de Ordin de ministru privind aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluării de mediu (SEA) pentru amenajamente silvice.

Precizăm că Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a finalizat acest proiect de ordin, în urma încheierii etapei de consultare cu experții Comisiei Europene. Anterior, proiectul de OM a parcurs etapele consultării publice prevăzute de Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică, republicată.

Mai multe detalii aici:

http://www.mmediu.ro/articol/mmap-supune-dezbaterii-publice-proiectul-de-ordin-pentru-aprobarea-metodologiei-de-aplicare-a-evaluarii-de-mediu-pentru-amenajamente-silvice/3611     

Dezbaterea publică  va avea loc miercuri, 18 august 2021, ora 10:00, în Sala de Consiliu a Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (B-dul Libertății 12, Sector 5, București) și online, prin intermediul platformei Webex.

Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email comunicare@mmediu.ro. Termenul limită pentru înscriere este marți, 17 august 2021, ora 15:00. Persoanele înscrise vor primi, pe adresa de email toate detaliile de conectare.

Precizăm că întreaga dezbatere va fi transmisă, în direct, pe pagina de Facebook a MMAP - https://www.facebook.com/Mediu.Romania  

Așadar, toți cei interesați pot urmări dezbaterea, înscrierea fiind necesară doar pentru participanții activi.