Lucrări de construcție pentru obiectivele de investiții „Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd” (12/NCB/2020)

Data publicarii : 22 Jun 2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor deruleaza proiectul „Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti”- Finanţare Adiţională, proiect finanţat de Banca Mondială, şi intenţionează să utilizeze o parte din aceste fonduri pentru achiziția de Lucrări de construcție pentru obiectivele de investiții „ Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd” (grupate în 8 Loturi).

Invitație de Participare la Licitație  (12/NCB/2020)

Notă: În această perioadă, în care cu toții întâmpinăm diferite dificultăți ca urmare a epidemiei COVID-19, vă asigurăm că rămânem în continuare la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul contactelor telefonice și/sau e-mailuri. Vom continua să vă informăm punctual despre măsurile luate, astfel încât să ne desfășurăm activitățile comune în cele mai bune condiții posibile. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru eforturile dumneavoastră de a asigura continuitatea colaborării noastre, prin transmiterea documentelor numai în format electronic. Astfel, ne vom atinge obiectivele, protejând în același timp și sănătatea tuturor celor implicați.

 

24.09.2020
 
16 Iulie 2020

Amendament Nr. 2 la Documentația de Licitație

1. Data limită de depunere a ofertelor se modifică și devine: 28 iulie 2020
2. Se estimează că datele de începere a lucrărilor pentru fiecare lot vor fi eșalonate în decursul anilor 2020 și 2021, funcție de disponibilitatea creditelor bugetare anuale alocate proiectului.