Info day Life 2018

Data publicarii : 19 Jan 2018

Salvați Data de 4 Mai 2018! Comisia Europeană organizează o zi de informare și  networking privind cererea de propuneri de proiecte pentru anul 2018 LIFE.

Evenimentul este deschis potențialilor solicitanți care prezintă propuneri de proiecte privind tehnologia ecologică, protecția naturii și acțiunile climatice. Participanții vor fi invitați la o sesiune de informare de dimineață cu privire la apelul pentru 2018 LIFE, care să acopere schimbări semnificative ale programului în comparație cu anii anteriori.

După-amiaza va fi dedicata colaborării și schimbului de idei,  cu  colegii care vor participa la eveniment, pentru a împărtăși experiențe, pentru a identifica potențiali parteneri noi si pentru a se întâlni cu reprezentanții programului LIFE din partea Comisiei Europene.

Înregistrarea: 
Înregistrarea pentru evenimentul din data de 4 Mai, se face direct de către cei ce doresc să participe la eveniment, în primăvara anului 2018.

Detaliile vă rugăm să le preluați de pe site-ul Comisiei Europene, accesând link-ul: http://ec.europa.eu/environment/life/news/events/events2018/may.htm

Locația pentru LIFE InfoDay 2018  este Clădirea Charlemagne a Comisiei Europene, Rue de la Loi 170, 1000 Bruxelles.