Sesiuni LIFE 2016

Data publicarii : 12 Jan 2017

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în calitate de punct Național de Contact pentru Programul LIFE, la nivel de țară, îndeplinește rolul de legătură cu DG Mediu, dar și cu celelalte State Membre, în cooperarea pentru atingerea obiectivelor Programului LIFE.

În perioada noiembrie-decembrie 2016, echipa LIFE Closer to you a organizat cinci evenimente în București, Ilfov, Călărași, Alexandria și Giurgiu, care s-au bucurat de prezența următoarelor zone de interes: Camere de Comerț, Întreprinderi mici și mijlocii, Primării, Organizații neguvernamentale, Agenții pentru protecția mediului, autorități locale, presă, studenți. Mulțumim și pe această cale Camerelor de Comerț și Primăriilor din orașele de reședință menționate pentru facilitarea discuțiilor și a interacțiunii cu grupurile de interes.

Pe parcursul întâlnirilor au fost prezentate noutăți din cadrul Ghidurilor aferente LIFE pentru anul 2016, proiecte LIFE aflate în derulare la nivel național și european, ca exemple de bune practici, precum și modalitățile de accesare a acestui program.

Vom continua seria de prezentări în anul 2017 în vederea creșterii numărului de propuneri de proiecte din partea României.

Sesiuni 2016 ENG